Depot tona

Depot tona

Me kohë të ndryshme të ofrimit dhe nivele çmimesh për t'iu përshtatur kërkesave tuaja, shërbimi ynë ju jep fleksibilitet për të planifikuar zinxhirin tuaj të furnizimit në të gjithë

Prishtinë, Kosovo

Në Kosovë ne përdorim grupimin për të ofruar efikasitet direkt te klienti. Duke grupuar klientë të ndryshëm me të njëjtat kërkesa për destinacion dhe transport, ne mund t'i mbajmë kostot tona të ulëta, të cilat ua kalojmë drejtpërdrejt klientëve.

Tiranë, Albania

Në Shqipëri ne përdorim grupimin për të ofruar efikasitet direkt te klienti. Duke grupuar klientë të ndryshëm me të njëjtat kërkesa për destinacion dhe transport, ne mund t'i mbajmë kostot tona të ulëta, të cilat ua kalojmë drejtpërdrejt klientëve.

Istanbul, Turkey

Në Turki ne përdorim grupimin për të ofruar efikasitet direkt te klienti. Duke grupuar klientë të ndryshëm me të njëjtat kërkesa për destinacion dhe transport, ne mund t'i mbajmë kostot tona të ulëta, të cilat ua kalojmë drejtpërdrejt klientëve.

Preshevë, Serbia

Në Preshevë ne përdorim grupimin për të ofruar efikasitet direkt te klienti. Duke grupuar klientë të ndryshëm me të njëjtat kërkesa për destinacion dhe transport, ne mund t'i mbajmë kostot tona të ulëta, të cilat ua kalojmë drejtpërdrejt klientëve.

Ndiqni mediat tona sociale!

Qëndroni me ne në të gjithë rrjetet sociale!

Keni pyetje? Kontakto!

Keni nevojë për një ofertë apo më shumë informacion? Mos hezitoni të na kontaktoni!