Çfare ofrojme ne?

Shërbimet

Disa nga shërbimet

Ne ofrojmë një gamë të gjerë opsionesh të ndryshme transporti, duke përfshirë rimorkio me dy kate, mega rimorkio tandem dhe frigo. Angazhimi ynë për të siguruar që ne të mbajmë premtimet tona.

Full Trasport

VETEM SA PER PAMJE (NUK JANË FINALE!)

Partial Transport

VETEM SA PER PAMJE (NUK JANË FINALE!)

Firgo Trasnsport

Kompania jonë, e vetëdijshme për nevojat në rritje të transportit të produkteve që kërkojnë kushte të veçanta, ka vendosur të operojë gjatë pesë viteve të fundit në transportin ndërkombëtar frigoriferik.

Transport I Sigurt

Çelësi i suksesit të transportit tonë të mallrave me rrugë është cilësia dhe besueshmëria e flotës sonë. Për më tepër, përfitimet e klientëve tanë janë të qarta: besueshmëria e përmirësuar përmes investimeve të vazhdueshme do të thotë që ju mund të mbështeteni tek ne për t'i ofruar. Angazhimi ynë për të siguruar që ne të mbajmë premtimet tona.

I Shpejtë

Ne sigurojmë që cilësia e produktit tuaj të ruhet me profesionalizëm gjatë gjithë procesit dhe të arrijë në kohë!

dhe I Saktë

Transporti i ngarkesave mund të jetë një punë fizike, por kjo nuk do të thotë se nuk mund të jetë inovative dhe plotësisht në përputhje me epokën dixhitale. Konsumatorët po kërkojnë transparencë më të madhe dhe dërgesa më fleksibël.

Ndiqni mediat tona sociale!

Qëndroni me ne në të gjithë rrjetet sociale!

Keni pyetje? Kontakto!

Keni nevojë për një ofertë apo më shumë informacion? Mos hezitoni të na kontaktoni!